Gülyüzü Şehit Alpaslan Kaya İlkokulu


Vizyon: Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun,metotlu çalışan,sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili,becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, çevresiyle ve kendiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen olaylarına cevap verebilecek beceri kaznmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar: İl ve İlçede yapılın her türden yarışmalara katılıp başarılı sonuçlar almaktayız. 2013-2014 ve 2014-2015 eğitim öğretim yılı ilçe bilgi yarışması birinciliği. 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı birinci ve ikinci yarı yılı ilçe TEOG birinciliği.

Saatler: 08:30-15:20
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0538 947 37 95

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://gulyuzuilkokulu.meb.k12.tr

Adres - GÜLYÜZÜ KÖYÜ GÜLYÜZÜ KÜME EVLERİ İLK OKUL BLOK NO 12 ARPAÇAY / KARS

Öğretmen :5
Öğrenci :73
Derslik :7
Kütüphane Kitap Sayısı :992
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz Kars/Arpaçay/Gülyüzü Köyünde bulunmaktadır. Çıldır Gölü kenarında güzel bir köy. Hizmet Puanı:30 Hizmet yılı:3

Adres - GÜLYÜZÜ KÖYÜ GÜLYÜZÜ KÜME EVLERİ İLK OKUL BLOK NO 12 ARPAÇAY / KARS

Ulaşım İl ve İlçeye pazar günleri hariç her gün minibüs gitmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kars´a 62 km Arpaçay´a 22 km uzaklıktadır.